Green Coffee kan bidrage til øget forbrænding
VIL DU BLIVE SLANK
helt naturligt?

PRØV VORES TOP SÆLGER!
FØRSTE PAKKE
GRATIS!
(Porto kr. 39,90)
"Grøn Kaffe med cholin mindsker appetitten og mindsker trangen til mad og sukkerholdige produkter"
Grønne kaffebønner er måske den mest anvendte kosttilskud i hele verden lige nu! Grøn Kaffe indeholder ekstrakt af grøn kaffe, chlorogensyre, grøn te-ekstrakt, Capsimax, cholin og krom - som tilsammen giver en meget gunstig effekt!
Kan give dig naturlig vægttab
Kan bidrage til forbedret forbrænding
Ingen tilsætningsstoffer
Giver dig mere energi
Forbedret blodcirkulation
Hurtige resultater for mænd og kvinder
Bestil
Mer info

JA TAKK, jeg vil bestille Green Coffee!

Få et bedre syn
Chrom
Chili ekstrakt og cholin
Hemmeligheden er chlorogensyre!
Et sundhedsvæsen produkt

Chrom dæmper trangen til sukker

Chrom bidrager til at opretholde normale blodsukkerniveauer og reducere cravings for sukker. Dette er fordi det har en insulin-regulerende virkning som er videnskabeligt bevist. Chrom har længe været brugt af sportsfolk til at øge ydeevnen ved at øge energi niveauer.

Det er ikke entydig bevist gjennom kliniske tester, men flere undersøkelser tyder på at oralt inntak av krom kan føre til økt vekttap gjennom reduksjon av fettlagre - samt en mer tett muskelmasse.

Chili ekstrakt og cholin!

Chili øger kropstemperatur, og langs med cholin - der virker meget som et B-vitamin, øger energiniveauet i kroppen. Atleter anvender cholin, ofte i forbindelse med andre aktive bestanddele, såsom chili eller magnesium, for at øge præstation, snarere at forsinke følelsen af udmattelse.

Hemmeligheden er chlorogensyre!

Det er for tidligt at konkludere, men flere og flere undersøgelser peger på, at de rene klogogensyren i grønne kaffebønner hjælper med at regulere blodsukker og metabolosmen. Det er dokumenteret vægttab ved at indtage ekstrakt af grønne kaffebønner.

Bruger feedback er mere eller mindre klar - Green Coffee værker! Sammen med de andre kendte og også mere dokumenterede aktive ingredienser, vi bruger i dette kosttilskud reducerer effekten, når det indtages sammen med mad er at spise mindre, holde sig lettere væk slik, øge energi stofskiftet, balancerer blodsukker, reducerer kolesteroltallet - og tabe på en naturlig måde!

Et sundhedsvæsen produkt

Wautor Laboratories AB, din kosttilskud leverandør online.

Wautor Laboratories AB sælger helsekost og helsekostprodukter direkte til dig uden nogen fordyrende mellemled, og er nu en af de førende leverandører af sundhed. Grøn kaffe fra Wautor Laboratories AB bliver produceret i Norge af en streng GMP produktion. GMP står for "Good Manufacturing Practice" (= Good Manufacturing Practice). Udtrykket henviser til et produkt er fremstillet i overensstemmelse med etablerede retningslinjer i form af indhold, renhed og mærkning.

Tak for din bestilling! Din ordre er modtaget


En bekræftelse er blevet sendt til dig via e-mail.
Vi har en række andre produkter, der kan være af interesse for dig.
Se mere på Bio365.dk

Alle oplysninger, du giver os, behandles fortroligt og vil ikke blive videregivet til andre parter.

Hilsen Wautor Laboratories AB
LUK

Salgs- og leveringsbetingelser

Green Coffee sælges som et abonnement uden bindingsperiode. Du er ikke forpligtet til at købe noget, men du bliver abonnent. Som abonnent får du Green Coffee hver anden måned. Samlet pris pr. forsendelse er kr. 357,90 inkl porto (39,90). Det svarer til kun kr. 179,- per måned. Ønsker du ikke at modtage flere pakker fra os, så lad os vide enten via telefon eller e-mail til vores kundeservice, inden for 2 uger efter modtagelse af prøvepakken og vi vil opsige dit abonnement. Deadline for annullering er to uger efter modtagelsen af pakken, og du vil finde oplysninger om fristen på din faktura. Den indledende pris gælder kun én gang per person. Ved bestilling, når du allerede har modtaget en pakke til specialpris, faktureres denne til normalprisen. Godkendelse af betingelserne for dette websted udgør accept af et abonnement uden binding, som giver 14 dages fortrydelsesret på aftalen og eventuelle produkter modtaget i denne periode.

Bestilling og levering
Du vil modtage din første forsendelse ca. 5-10 dage efter, at vi har modtaget din bestilling. Pakken med vedhæftet faktura sendes direkte til din postkasse.

Du skal være over 18 år for at bestille online. Angiv dit fødselsår på reservationsblanketten. Ordrer fra personer under 18 år betragtes som ugyldige og vil ikke blive afsendt.

Opsigelse af abonnement
kan gøres nemt ved at sende en e-mail eller ringe til vores kundeservice. Opsigelsesfristen er to uger efter modtagelse af pakken, hvilket er oplyst på din faktura. Således er vi sikre, at vi altid har nok varer på lager.

Dit abonnement har ingen bindingsperiode. Du forpligter dig kun til køb af den første forsendelse. Men for at opnå gode resultater, er det vigtigt at tage GreenCoffee over en periode, så du får de ønskede resultater.


Reklamationer
meldes til kundeservice ved feil på varen. Vi har meget høj kvalitet på vores produkter. Skulle der alligevel være mangler, skal det indberettes senest 10 dage, efter pakken er modtaget. Ved godkendte reklamationer dækker Biovita Norge AS portoen.

Du har kun fortrydelsesret
på den første pakke i dit abonnement. Fortrydelsesretten gælder i 14 dage fra pakken modtages og forudsætter, at forsendelsen leveres intakt i original emballage. Kunden dækker portoen.

Betaling
skal ske senest inden den frist, som er angivet på fakturaen, i øjeblikket 14 dage. Ved manglende betaling af fakturaen modtager du en betalingspåmindelse/advarsel med administrationsgebyr på kr. 60,- Manglende betaling af denne fører til inkasso. Renter og gebyrer vil blive tilføjet efter de højeste lovbestemte satser. FINANS2 A/S følger op på alle vores betalinger. Indfriende betaling kan kun ske ved betaling til FINANS2 A/S, der er angivet på alle vores fakturaer.

Ændring af adresse
skal anmeldes til Biovita Norge AS så hurtigt som muligt. Det er kundens ansvar at underrette om flytning, og eventuelle omkostninger i forbindelse med forsendelser, uden adresseændring er rapporteret, betales af kunden.

VIGTIGT! Der er ingen returret på forsendelser i abonnementet, bortset fra den første pakke, der leveres med 14 dages fortrydelsesret som følge af tilbagetrækning af det aftale abonnement. Pakker der returneres til os uden godkendelse senere end 14 dage efter indgåelse af abonnementet, bliver ikke krediteret. Det oprindelige krav opretholdes, selvom pakken returneres. Har du fået en pakke, du ikke har bestilt, bedes du kontakte kundeservice med det samme.

Fortrolighedspolitik
Biovita Norge AS opererer indenfor det norske datatilsyns retningslinjer for e-handel. Anvendelse og opbevaring af personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt, og du vil kun modtage produktnyheder fra Biovita Norge AS. Da fakturaen vedlægges forsendelsen, opbevarer vi ikke følsomme konto- eller kreditoplysninger.

GreenCoffee er et standardiseret produkt, hvor den specificerede mængde af ​​indhold og virkestoffer er konstant. Vores kvalitetssikring garanterer dig topkvalitet i enhver forsendelse. Biovita Norge AS forbeholder sig ret til at ændre produktsammensætningen, hvis det kræves for at opfylde loven om kosttilskud, uden at informere kunden på forhånd for at sikre produktets kvalitet.

Kontaktoplysninger
Du kan nemmest kontakte kundeservice via e-mail:post@bio365.dkeller vores kundetelefon 0047 5772 1614 (Man-Fre 09:00 - 16:00).

Efter bestilling vil du modtage nyheder og tilbud fra Biovita Norge AS og vores partnere. Vi udleverer ikke dine oplysninger til nogen tredjepart.

Biovita Norge AS som forbeholder sig ret til at ændre pris, indholdsdeklaration og mængden af indhold i produktet GreenCoffee.

Vi ønsker dig en behagelig shopping!